helvetes dagar

Har mått dåligt nu ett par dagar, kännr mig tjock äcklig och svettig, men de är väl alla hormoner som snurrar runder i en gravid kvinnas kropp.

i lördes kolla jag på jack frost ni vet den filmen där pojkens pappa dör sen blir han en snögubbe?!
Grät och grät gjorde jag. sen kom min underbara sambo så sa han "den dagen jag dör ifrpn dig ska jag också bli en snögubbe" sen tog de ca 30 sec sen sa han "eller nej jag blir en fågelskrämma för dom finns alltid kvar" Och då började jag gråta ännu mer. hehe jobbigt de här med känslorna när man är gravid. Ibland räcker de han säger "jag äslake dig" så vill jag bara slänga mig i hans armar och gråta av lycka. men sedan 2 minuter senare kan jag vara jätte arg och sur för han inte svara med en gång när jag sagt ngt hehe, Dom stackars killarna får stå ut med mycket när vi är gravida.

jag är så snäll i vanliga fall är aldrig sur eller irriterad utan är alltid glad, så vi har seriöst aldrig haft ett bråk :) så nu när jag blev gravid trodde han att jag skulle bli ett riktigt monster, fast de blev jag inte :) är så stolt över mig själv just nu för fast jag är jätte sur och irriterad och skulle kunna ta en tallrik och slå i huvudet på honom bara för han inte lyssnar :P så lägger jag band på mig själv :) vilket är bra, för vem orkar bråka=)

ska leta upp mitt minneskort så nästa vecka börjar de komma upp bilder på magen :) den har redan börjat växa lite =)

gäsp

är så trött idag, ont har jag också i magen. känns för tillfället som skinnet ska gå i sönder. hehe men de är sånt man får ta:)

Hade skol avslutning idag. 3 veckor utan ngt plugg, eller jag ahr en inlämningsuppgift kvar att lämna in. sen är mina betyg på topp =) Mkt skönare nu när man pluggar lite på komvux, man får asker gjorda. och man går till skolan för man är inresserad. på gymnasiet var det mest för träffa polare och snacka skit. men nu känns det verkligen som jag gör ngn nytta :) slutar runt den 10 juni och runt den 22de juni kommer vår bebis =)
Känns som tiden kommer springa iväg efter jul=)

längtar så mkt tills vi får ha den lille här ute. jag vet jag har bara gått 4 månader snart men jag längtar redan som bara den. efter Ultraljudet i januari kan man börja köpa lite kläder och sånt smått =)

hoppsan

sa att uppdateringen skulle bli bättre men ack vad jag ljög hehe, Men inte så roligt att sitta vid datan och blogga när man mår illa 24/7. riktigt blää är de. men enligt alla som varit gravida ska de börja avta nu efter vecka 12 ja men HALLÅ jag är snart i vecka 14. hehe men men de blir ju ngt bra av de tillslut, blir ju en fin liten bebis =)