nytt år

Ja imon 00:00 Är de 2012 REDAN. VAr tog 2011 vägen. Aja bara att se glad ut och inse att man är inne på sitt 25te år hur hemskt är inte de snart 30 åhhh paniken närmar sig HAHA känns inte som de var längesen man blev 18 och hängde på krogen var helg och söp skallen i bitar. Nu är man snart 25 och mamma puhhh vad gammal jag kände mig helt plötsligt. Nej man är väl inte äldre än vad man gör sig brukar de väl heta. :P

Ja nyår imon blir en lugn kväll hos Malin och Marcus med Alla 3 ungar ;) hehe Blir middag efterätt och massa snack:) Kan vara mysigt att ta de lungt en nyår också. Eller ja de gjorde vi förra året också för då låg lilleman i magen. Saknar att ha honom där inne. man saknar att känna sparkarna tyckte de var en underbar tid. Aja missförstå inte nu. De är ännu mer underbart att ha honom här ute så klart.

Och imon är de inte bara nyår utan Lilleman blir hela 7 MÅNADER snart har vi haft honom hos oss i ett helt år <3

Morgon kaffe

Ja idag blev de morgon kaffe hos malin med alla 3 bus ungarna :))
Lilleman sover en runda nu. Sen är de dags för honom att få middag sen en massa bus med min skitunge<3

Idag blir de fin fin middag stek med potatis och sås inte varje dag man äter de :)

Nej nu ska jag fortsätta kolla på Ronja Rövardotter :P

<3

Älskar min familj. Dom betyder så otroligt mycket. Kan inte tänka mig ett liv utan Krille och Benjamin. Har inte alltid haft de så lätt. Sen en dag i början av 2007 kom Krille in i mitt liv och ändrade på allt :) JJag var inte längre ensam. Eller ensam var jag inte men kände mig ensam kändes som ingen behövde mig. Sen rätt vad de var fanns de ngn som brydde sig som behövde mig. Kärleken blev starkare för varje år som gått. och i mars har de varit vi i 5 underbara år. 5 år utan bråk och tjafs. 5 år av ren kärlek. Och nu har vi Benjamin också världens underbaraste son :)

All kärlek till er<3