Fredag

Var tusan tar veckorna vägen?
Sitter just nu och räknar ner timmarna innan Krille kommer hem. Känns som han varit bort i flera dagar. Aja jag som är sällskapssjuk idag.
Vad som händer i helgen vet jag inte än. skulle nog försöka få klart på bebbens rum:) får se om helgen annars bjuder på några utflykter.

Läkaren som gjorde senaste UL hade jag telefontid till idag. Han ringde och prata i typ 2 min och 28 sek. Fattar inte varför jag skulle ha denna telefon tiden när det inte var ngt dom ville. De var ju inte så att man fick ngr ytterligare svar eller något. Han sa bara att vi skulle komma på ul den 21 mars. och han skulle se om barnläkaren ville vara med sen var de inget mer. kändes lönt. eller inte.

tyvärr ingen bra bild för den är från en fest menmen, ;D

KÄRLEK ♥

helvetes dag

Inget har gått som planerat idag. Först börja mobilen jävlas la och skicka samma sms hela tiden. sen skulle jag cykla till affären då hoppar kedjan av. när jag väl fått på de igen och ska börja cykla tycker jag att det känns lite konstigt. Ja då var där ingen luft i bakhjulet. Men orka inte gå hem med cyklen igen så jag fick leda den till storköpet där fick jag köpt en cykel pump. Så nu går de cykla igen WOHO. ska ju till BM imon bitti så hade varit kris om cykeln varit sönder då. För hade inte haft lust att gå så långt :P Lat!? Nej, bara bekväm av mig ^^

Igår spendera vi förmiddagen hos Malin och Marcus och lill snuttan Emilia:) Som hon hade växt på bara 3 veckor. inte klokt vad tiden går:) Mesta delen av tiden satt hon mest och titta på sina tår dom är jätte intressanta ;)
Längtar tills vår lille kommer bara 121 dagar kvar :D Känndes lite tomt när man kom hem igår. När man suttit och busat me deras lille plutt sen inte ha ngn egen än;) Får nog ta och kidnappa henne nästa gång ;)

Magen

Innan ikväll satt jag mig i soffan och jag kännde att lill plutten rörde sig så utan att tänka på de kollar jag ner på magen och ser hur ,agem typ putar ut på en sidan och de hoppar till där i mellan åt :) Spg jätte skoj ut:D till och med Krille hant se de :)

Mys att de börjar hända positiva saker i den annars så tråkiga och vardagen som fortfarande är full med frågor.

NU kommer de nya magbilderna :) Mkt man får bjuda på när man är gravis. fina foto med dubbelhakor pigmentfläckar osv. men är man gravd så är man<3

Nu ska jag se om min kära sambo kanske kan offra sig och klia mig på ryggen finns inget bättre än de:)