trött

ja trött som bara den. Blir snart sängen. jobb imorgon 16-21 och imorgon kommer vår nya kyl och frys :-)

Varit iväg och fått storhandlat också idag. Skönt att få de gjort.

Benjamin går och tjatar här hemma om att han snart ska sova hos farfar och Sanne. För mamma och pappa ska åka och prata med tomten (ullared) tur dom små liven är lätt lurade.

dagens roligaste. Emilia har slagit sin fot. Benjamin säger "får jag titta" Emilia svarar lite argt "Du får inte titta på mitt blod" lät så himmla roligt och lägger man till deras miner ja de går inte beskriva. De är en sån sak man skulle filmat ;-)


sista

ja idag är de sista lediga dagen. sen är de jobb onsda-freda på lörda bär de av till ullared. då ska de shoppas :-P
Imorgon kommer vår nya kyl och frys:-) och på torsdag kommer min morbror och köper vår gammla:-) tror faktiskt jag ska ta och städa idag dammsuga och slabba av golven ta en stor städning på toa där uppe också behöver rensa avlopp osv ;-)

skönt

skönt med en ledig helg:-)

idag har jah tydligen gjort ngt man absolut inte får göra råkat ge en liten katt makrill. man får inte mata anras katter. men den sitter utanför vår dörr ofta. Såjag gav den för jag tyckte synd om den. skrev ut de på fb och då ska de hackas på en. Undrar vad folk hade kommenterar om min status löd
"Har suttit en katt utanför vår dörr jätte ofta i 2-3 veckors tid. Jag har aldrig matat den och idag låg den där död" Hade kommentarerna gått emot mig då också fast då hade de säkert lödit "varför gav du den inte mat och vatten" "kunde kontaktat ägaren" Osv.

Idag har vi varit på kalas hos gull ungarna Emilia och Elias:-) Benjamin var helt slut efter allt lekande <3