veckans sjukhus besök

Ja denna veckan var vi på 2 sjukhus besök med lilleman. Dom trodde inte han hörde på vänster öra sist vi var där men ack vad fel dom hade efter 1 timme och 30 minuter gav apparaten rätt utslag:)) Men skit apparater är vad de är dom har. sov han för hårt kunde dom inte göra mätningen på örat för då drömde han för mycket var han vaken så störde de för då var han inte still. Nej men gör då en apparat som passar små bebisar.

Dagen efter var vi och gjorde ekg på lillemans hjärta vilket inte var de lättaste han var jätte pigg och dom ville han skulle ligga helt still i 10 sekunder vilket han inte ville. Så de gick inte heller ngt vidare:P Men inte lätt att få en bebis att vara still. Sen var de dags för att göra en syresättnings mätning och den la på 100:)) Sen passa vi på att väga honom och nu väger lillskiten över 5 kg :O ;) Vår lilla tjockis. Efter dom hade kollat de var det dags för UL på hans hjärta duktusen hade stängt sig i hjärtat men han hade fortfarande ett kärl i lungan som var lite trångt men inget allvarligt vi ska till backa om 6 månader och kolla de igen. Men doktorn sa att de oftast rättar till sig själv. ett helt ofarligt fel "skönhets" fel som han kallar de. Annars är hans hjärta helt friskt:) SÅ nu finns de inget mer att oroa sig för lilleman är helt frisk:)) Nu väntar vi bara på OP tid från malmö så dom kan operera ihop läppen så han slipper allt tejp osch krockar i näsan:))

Imon är de lördag och Krille ska jobba så då kommer Emma min favvo kusin och familj och hälsar på lilleman:)<3
Benjamin vår älskade påg<3


Igår kom Krille hem med blommor till mig:) Älskar honom så in i bombens mycket<3

Onsdag

Onsdag och halva veckan har gått:) Snart helg igen och då får vi ha pappis hemma:)) Veckorna går så fort den siste denna månaden är lilleman redan 4 månader vet inte riktigt var tiden tagit vägen. Han börjar med nya saker varje dag. Just nu har han börjat dra i tröjan/bodyn och stoppa den i munnen och han verkar tycka de är jätte roligt:P Sen är ju tvn bäst Han kan lätt sitta/ligga 1 timme och bara titta på tvn och prata med den. och nu när han ligger i vagnen eller sitter i babysittern, så drar han upp huvudet så de är ett par cm från underlaget.

Nästa vecka är de läkarbesök både måndag och tisdag. Måndag morgon är de örondoktorn dom fick inget utslag på vänster öra sist. så dom ska göra en ny koll. Dom trodde att de bara var vätska i örat så de hoppas vi på. Så där inte är ngt fel. sen på tisdag är det hjärtdoktorn och kolla så duktusen har stängt sig. Var på BVC förra veckan på koll och läkaren där som lyssna på honom hörde inget väsande ljud så han trodde den hade stängt sig. Sen på onsdag ska jag till BM på efterkoll. Sen har vi en tid till malmö de 21de och då hoppas vi att vi får tiden till OP också. Operationen ska ju ske i oktober och efter de blir de förhoppningsvis mycket mindre läkarbesök:) Så man slipper tänka på de:) Men man är riktigt nervös inför operationen för han ska sövas och sånt. Man har ju hört mycket om att barn inte vaknat efter dom varit sövda. Men de går säkert bra operationen tar ca 2 timmar Så dom 2 timmarna kommer jag nervösare än nervösast(om de finns ngt som heter så) :P Men de ska säkert gå jätte bra:) Nej nu ska jag plocka undan lite i köket och sånt så de blir lite ordning där:)

Tisdag

Idag är det 4 år och 6 månader sen jag och krille blev tsm. Känns som de var igår:) Vet inte riktigt var tiden tagit vägen, älskar honom fortfarande ngt så otroligt mycket, han är de bästa som hänt mig<3

Vid kl 9 idag skrev malin och fråga om vi ville promenera med till affären så jag tog på lilleman sen gick vi:) Så fick man en promenad idag också. När vi kom hem var jag duktig och hängde ut tvätt och efter ett tag när jag satt  mig och skulle ge lilleman mat så började de regna så de var bara ut och ta in tvätten igten och hänga upp den inne...

Nu sover lilleman lite halvt. jag sitter vid datan och gör inte så mycket som vanligt hehe.

Om en 3 timmar kommer hjärtat mitt hem, Så då blir de att göra middag idag blir de fisk och potatis gottegott:)
Dom 3 är mitt allt:)