BVC

idag var vi på bvc för mätning vägning och vaccination. Vår stackars lilla påg fick 2 sprutor en i varje ben:/ han blev jätte ledsen men de släppte snabbt igen. och inte blev han gnällig heller. han fick i alla fall flytande panodil med skogsbärs smak när vi kom hem i förebyggande och de tyckte han var mumsigt:)

idag vägde han 4780 och var 55 lång så 20 daga så han hade gått upp 760 gram och växt 3 cm:) börjar bli stora killen nu:)

min förkylning är väre idag har fått hosta nu också och hade lite feber innan, menmen de går över...

nu kollar jag och lilleman bolibompa och pappa är och klipper sig:)

förkyld

Ja nu har man gått och blivit förkyld men ska igentligen inte klaga har inte varit förkyld sen september förra året. så de är ju längesen:P

gick och la mig redan lite över 9 igår och de hör inte till vanligheterna. Men skönt att få sova lite extra för kl 4 tyckte vår lille prins att vi skulle gå upp. Så han fick mat sen somna han igen och sov tills 8:))

Nu vilar han en stund  sen ska han ha mat, sen traskar vi till affären och hoppas på uppehåll den stunden:)

Sen ska vi bara mysa hela dagen, om lilleman vill. Mamma passar ju inte mer. Han har blivit pappas pojke<3 Fast rätt skönt för förra veckan blev han ledsen bara Krille titta på honom;)

oj de var längesen

Ja de var riktigt längesen jag uppdaterade här men har inte riktigt haft tid. Man hinner inte så mycket på dagarna nu när man är själv hemma och hjärtat jobbar.
Lilleman bara växer och växer:) Börjar bli stor pojke nu. På onsdag blir han hela 3 månader vet inte riktigt var tiden tagit vägen. Händer en massa han skrattar och pratar en massa:) världens sötaste pojk<3

i helgen var vi en sväng på ikea med malin marcus och emilia och handlade en massa som nytt golv tavlor gardiner och annat smått och gått;) SÅ nu är där fint uppe i sovrummet också bara en sängstomme som fattas men de kommer när man hittat ngn man tycker om:))
På onsdag är de BVC och vägning som gäller, undrar hur mkt lill skrutten väger nu.

Sen på torsdag får vi världens bästa grannar mitt emot oss:D

Nej nu ska jag passa på att njuta lite medans lilleman Nannar och mysa med Diva :))