FREDAG

Ja idag är de fredag så nu har vi en hel helg framför oss där hela familjen är samlade :) Fast lvet denna veckan har varit skit. har inte kunnat göra ngt bara gått och burit på Benjamin måste ta tag i läxorna också idag eller imorgon kväll. har inte hunnit. denna vecka har gått ut på att bära rundor på Benjamin och absolut inte lämna honom 2 sekunder. sen fick man själv en släng av viruset fast de gick översnabbt fast siter fortfarande lite i bihålerna :/ Imorgon tar jag lite ledigt och drar på lite äventyr helt själv. känner att jag behöver de man blir ganska frustrerad av att bara sitta inne med en gnällig Benjamin så känner att jag behöver rensa huvudet lite.

lite bättre

Idag mår man själv lite bättre än igår är lite nysig bara :P Benjamin är fortfarande lite från och till. gladena minuten och gnällig nästa. Gjorde koksaltlösning till honom och han gick självmant med på att få de i näsan. nog för han kände att de hjälpte. Så andningen blev lite bättre efter näsatäppan lättade. Fast han är fortfarande lite si så där med maten. Idag ska han i alla fall få fågel till middag så då äter han säkert :P Han var jätte duktig i affären, han skulle absolut gå i affären och visst tänkte jag Krille säger att han går fint i affären så jag lyfte av honom så sa jag att hanskulle hållai vagnen och de gjorde han. gick jätte fint och rörde inget :) de ända han gick och tog de var en "godispåse" till Diva :P Han var så stolt när han gick där och bar den lilla påsen och berättade hela tiden för alla att den var till hans Diva som var hemma :P
Som jag älskar båda mina killar helt obeskrivligt <3

zzzz

trött ja verkligen. trodde detta skulle bli ett bra lov. skulle hittat på en massa med benjamin men så blev de inte. hoppas han mår bättre snart. man blir lätt irriterad av att höra gnäll hela dagarna. kanske ska flörta med min gubbe och se om jag inte jan ta en"barnledig" dag på lördag förmiddag. fast de tror jag inte hab har npgot emot han tycker om att få ensamtid med lilleman:-)