vänskap

I augusti 2005 börja jag gymnasiet. Redan efter ett par timmar kändes de som jag hittat en vän för livet:) I mer än ett år gjorde vi typ allt tsm:) sen skar de sig lite sen blev vi kompisar igen. sen sista året på gymnasiet prata vi inte med varandra sa inte hej om vi sågs osv. Vi bråkade aldrig bara undvek varandra. sen gick de typ 1 och ett halvt år efter gymnasiet så börja vi prata igentligen. och ingen av oss vet igentligen varför vi slutade prata ett tag och undvek varandra. Idag har vi en  bra kontakt igen:) Idag är jag glad att hon är en del av mitt liv både hon och hennes lilla familj<3  

Så alla som skriver hela tiden och blir sura för man inte hör av sig varje dag kan ju dra ngt gammalt över sig. för är man riktigta vänner behöver man inte prata varje dag för man vet att den andra personen finns där:) Visst man kan ju inte bara ringa när man har problem. Men Ngt som kan förstöra en vänskap är om man träffas föär ofta. fast man är vänner så behöver man tid bland andra människor:)  

ännu ett svar till kommentar

Har inga bilder på mig och mina syskon. Känner inte att jag behöver de. Och vi är inte lika då vi inte har samma pappa.

Vi hade väl en bra relation de sista åren. från och till precis som alla andra syskon. Och ta kontakt tänker jag inte göra då de inte är jag som gjort ngt fel utan jag bara höll mig undan och dom klanka på mig. Så är det inte mitt problem att ta kontakt. För jag känner att jag klarar mig ändå. Jag har min egen familj som är viktigare än något annat just nu. Så de är det jag prioterar, och inte krusa ngr som har behandlat mig som ren skit. Hade min syster bara kunnat stå på sig och inte låtit sig luras av en viss man till att springa hans ärende om vad hon tyckte och tänkte om mig så hade vår relation inte sett ut som den gjort. Att han hela tiden skicka henne att säga saker att smsa saker osv så hade kanske inte vår relation varit som den är. Men min mamma och syskon valde själv och dom valde att ljuga och stå i för att behaga en man istället för att se hur deras syster/dotter blev undansatt utstängd från familjen osv så valde dom som som gjorde. Och jag kommer aldrig kunna förlåta de. För de som hände var inte mitt fel. hade man spelat in de så hade dom själv fått sett hur dom behandlade mig. då hade dom kanske fått upp ögonen. Men nu är det försent.

Nu lever jag för min egen familj och kommer aldrig låta ngt sånt hända mina barn.
Jag lever ett bra liv, världens underbaraste sambo en lill kille i magen, och vår underbara hund :)
På tal om sambo snart kommer han hem och då är det massage tajjm:P  Ngn rutin jag kommit in i att varje kväll måste han massera mig medans jag kollar på halv 8 hos mig hehe:P  Tur han är så snäll som gör de Älskar honom så mkt :)

söndags mys

Igår var vi hos berit och pajje och åt grillad mat och våfflor till efterätt :) Skönt att slippa stå och laga middag själv hehe. Sen är det alltid godare att äta borta :D

Idag måndag mår jag intte så bra, vill bara sova bort dagen. Har så förbannat ont i ryggen riktig ihållande smärta. Men sånt man får ta de är ju ingen som sagt att det ska vara en dans på rosor att vara gravid :)

sitter och funderar på vad vi ska äta idag, tror nog de får bli spagetti och köttfärsås snabbt och enkelt :)


Saknar sommaren slänger in lite sommriga bilder på diva:)


Diva och Bessie


Diva och Bessie igen:)


Busarna springer och leker :)