Måndag

Skulle igentligen varit på min praktik idag, men tyvärr så kommer inte polispappret med posten. För er som inte vet för att få praktisera och jobba inom barnomsorgen måste man få ett utdrag av polisen från brottsregistret. Och jag skicka iväg pappret förra veckan och har fortfarande inte fått utdraget. Hoppas de kommer imon, måste verkligen vara på praktiken för att det har med betygen att göra.

Nej nu ska jag försöka äta lite. mår inte så bra idag men de är som de är:P

bada

Idag blir det att cykla till badhuset i klippan=) tkr de är jätte mysigt att vara där. ska träffa min extra mamma och hennes barn=) Då jag inte pratar med min egen kan det vara skönt att ha en extra=) Sitter just nu och funderar på om jagh ska ta med badkläder och ta mig ett dopp eller jag bara ska följa med och prata lite=)

jobbigt

Känner mig trött irriterad och små deprimerad. idag vill jag bara dra täcket över huvudet gråta och bara tycka synd om mig själv. känner mig ensamast i hela världen. Min snutt är och jobbar och kommer inte på ett par timmar till. Hade jag fått bestämt hade han skullat komma hem NU!!!!

vill bara lägga mig nära honom och känna närhet och trygghet....

Aja mycket som händer nu med vad berättar jag inte de får vänta i ca 2 veckor till innan ni får veta ngt, jobbigt va:P hehe

men nu vet ni hur min vardag är och anledningen till varför jag inte bloggar så ofta. Men om 2 veckor när de mesta är överstökat ska jag börja blogga igen som vanligt. Känner att jag verkligen behöver skriva av mig...

gammal bild men de får duga. då kameran är sönder och vi inte hunnit köpa ngn än :P