älskde barn

ännu en dag men blossande varma kinder på lilleman fast han fått allergi tablett så reagerar han på ngt :S Hoppas vi får tid snbbt så vi får de kollat. Börjar små ana lite att de kanske är diva han inte tål. De är bara hemma han får de så de borde vara ngt här hemma. aja vi får vänta och se. hoppas för allt i värden att de inte är henne han reagerar emot. Idag har lilleman varit extremt jobbig. bara gnällt och inte kunnat ngt själv. vast de stod att dom kunde bli trötta slöa och nervösa av tabletterna och nog var han lite konstig idag :P inte kunnat koncentrera sig på ngt bara yran rundor och de brukar inte han göra. Habn brukar sitta still och  leka med en sak i taget.
 
Aja imorgon blir de jobb för min del. först passet 7-13.30 sen på de igen 16-21 jobb lördg med från 12-21 sen nästa vecka är också ganska speckad med jobb :D
 
 
 
 
 

mycket som hänt

Ja ett tag sen man skrev här en del har hänt lilleman har blivit 2 jag har slutat min utb. jobbar nu och sliter som bara den. Aldrig hemma känns de som. Tack vare Krilles mamma som fixade de till mig :) Krille har haft semester och snart är den slut. så han ska snart tbx till vardagen Benjamin ska tillbaka till dagis. och förhoppnings vis blir de mer jobb för mig :D Idag har Benjamin varit hos farmor och pajje och busat med valparna :) Dom hoppar och studsar på honom ochde enda man hör från lilleman är "nej bebisar sluta" :P Har också varit 2 läkarbesök för lilleman denna veckan. De ärnågo han inte tål så han blir helt rödflammig och prickig på kroppen. både i tisdes och idag har han varit på VC och fått betapred. så imorgon blir de aapoteket och hämta ut allergitabletter och betapred till honom så vi har under tiden innan remissen till läkaren kommer. så vi får en klarhet i vad de inte är han tål.