jaha

Då är de näst sista dagen på detta året. Var har tiden tagit vägen?! Fattar inte att ett år kan ha gå så fort.
Igår sov benjamin borta för första gången. Han sov hos farfar och sanne. Och de hade gått suoer bra idag vid 5 kom han hem idag då hade han varit på shopping runda på väla :P Kom hem med ny bok och en ny kofta :D Också hade han ätit på mc donalds ;) Stora killen. Trodde han skulle bli överlycklig av att se oss när han kom hem. Men nej han skulle följa med farfar och sanne igen söta unge =) Nu nannar han gott i sin sing. själv så hade vi lite "fest" igår. trevligt värre de var inte igår de hände :P Skönt var de att kunna vara bara sig själv. Hade veldans trevlet i allafall :D Så de får man göra om.

julen

I söndes var vi hos benjamins farfar och sanne och åt middag och hämtade en MASSA julklappar igår julafton var vi hos Benjamins Farmor och Pajje och fira julmed hela släkten :) När vi kom hem räknade vi alla Benjamins julklappar tror vi fick de till 25 st, benjamin hade tydligen varit snäll i år, så nu har han bilar så vi hade kunnat gödsla en hel åker vanliga bilar radiostyrda grävmaksiner kranar traktorer och allt vad de är. fick också en dammsugare utklädningskläder griffeltavla nallar ett flis ställ verktyg och en ny säng:) så nu ska benjamin inte vara bebis mer :D Har varit en toppen jul förutom att Benjamin drog på sig feber igår kväll var brännhet och kunde knappt hållaögonen öppna tror de är hans tänder som spökar lite :/ Ochde är de på hans mamma idag en visdomstand somsmå väser lite då och då och ont gör de känner riktigt hur denförsöker trycka igenom tandköttet :( Och som vanligt har man inga panodil hemma vid sånna tillfällen :/

fira jul

idag ska vi iväg och fira jul hos Benjamins farfar och sanne:-) i fredags fick benjamin paket av Malin Marcus och barnen han fick nalle puh tallrik. och nu är de den ända tallriken han ska äta på. :-)