8 månader idag + en överraskning :)

Idag blir vår lille prins 8 månader :) Tiden går för fort vill stanna den NU!!

Idag har vi gjort de vanliga varit hos malin och druckit kaffe och snackat massa skit :P

ikväll när vi bada benjamin så ställde han sig upp i badkaret galna unge, tur man håller i honom när han badar :P Han bara älskar att bada :)

Sen fick vi lite oväntade brev i lådan nu ikväll :) Söta Malin och Marcus hade skrivit brev till oss. tänker inte berätta vad där stod inte än i alla fall, men vi blev jätte överraskade och glada :) <3

måndag igen

Ja helgen är slut och de är måndag igen. Benjamin ligger också ska försöka vila en 30 min i alla fall, men värkar inte som han vill han ligger och pratar med sig själv istället:P
Krille är och jobbar jag sitter här och slöar. Men har städat lite i köket och dammsugat så lite nytta har man gjort i alla fall ;)

Snart är de dags att ge lilleman mellan mål sen ska de börjas på middagen. Blir spagetti och köttfärsås var sugen på de idag:)

Har lite ont i halsen också. gäspade igår så ngt hände, kunde knappt svälja eller prata igår. men är lite bättre idag som tur är... Men känns fortfarande obehagligt när man sväljer.

Nej ska hämta min gulleplutt nu för han vill inte siva då kan han lika bra vara uppe och leka :D

puss puss

ja de har Benjamin lärt sig idag. fick en kommentar från inlägget bankbank. De stör inte mig om folk bankar spelar musik eller vad dom nu gör igentligen. men har man haft en son som inte velat sova. så kan man bli lite gnällig :P så jag bryr inte mig. Man är mest rädd också att lilleman ska vakna när han väl somnat.

Nej nog om de nu. jag som hade en gnäll dag igår ;)