midsommar

Ja då är de midsommar idag, fan inte längesedan de var julafton tycker jag menmen de är bara att gilla läget att tiden springer ifrån oss.
Idag blir de att fira midsommar hos Benjamins Farmor och Pajje :) Alltid lika roligt att åka dit :D Blir benjamins andra midsommar, fast förra året var han bara en liten plutt på 2 kg som satt och sova i min tröja och var nöjd med allt idag är han en stor pojke på över 9 kg med ett fruktansvärt humör undrar om de blir lika lätt att sysselsätta honom detta året:P Fast de ska ju ätas en massa mat ochdesäger han ju inte nej till. Den lilla skiten gör inget anna om dagarna än att äter tycker jag ett riktigt matvrak.

Benjamins matschema igår:
06.30 Välling
9.30 stor macka med marmelad
10.30 En hel skål pasta sallad (skulle äta bara för mamma var hungrig)
12: massa jordgubbar hos Farmor
15.00 en burkmat
16.30 ytterligare lite pasta sallad (och smaka lite av mamma och pappas hemma gjorda pizza)
17-30-18.00 Välling

Så som han äter borda han väga 20 kg :P

Nu vilar lilla plutten pappsen sover fortfarande och Diva sover hos mig :) Så jag har druckit kaffe i lugn och ro, plockat undan på vasken i köket fllt diskmaskinen  och satt igång den och packat lillemans skötväska annars gör jag alltid sånt i sista stund när vi ska iväg så stressar man och glömmer hälften. Men nu är de gjort och kl är inte ens 9 :P När Benjamin vaknar ska ha äta lite sen ska han duschas och sen ska han få sina nya kläder på sig. Kommer bild senare idag/imorgon på hur snygg han blir i sina nya kläder chinos och skjorta kan ju slå vad om att han säkert ska ha foppa tofflor till de. För han abra älskar sina tofflor ;)BUZZADOR

Fick ett jätte bra paket med NAN 3 mjölk till barn. Den var väldigt omtyckt och slank ner utan problem.
varför inte gå med själv och få fantastiska erbjudanden
buzzador.com :)

onsdag

halva veckan har gått. känns som de har varit en lång vecka, fick för mig att de var fredag igår.Aja var på infomöte igår om utbildningen jag sökt och den verka jätte bra:) Så får hålla tummarna på att man kommer in.
Sökte också 2 jobb igår kväll som lät väldigt intressanta.

Idag när jag hämta benjamin såg jag att nästan alla utslag var borta han hade kanske 3-4 prickar kvar. idag händer inte så mycket tror vi ska ta en ordentlig städ dag. benjamin är så duktig på att damma så han kan hjälpa till hehe. Han brukar få en våtservett så står han och tvättar bordet mammas lilla hjälpreda :D

Imorgon blir de upp med tuppen ska vara på BVC kl 9 Benjamin ska få sin 1 års vaccination.Så lär bli en gnällig dag imorgon. Hans lår blir alltid så svullna efter. Blir att ge honom alvedon direkt efter när vi kommer hem. i förebyggande sist kunde vi inte röra hans ben efter vi förstod inte varför han blev ledsen när vi tog på hans ben sen såg vi att han var helt svullen. Ska bli spännande att se vad han väger också. Kanske har han slagit 9 kg strecket. verkar i alla fall som han växt en del på både längd och bredd. hinner knappt köpa kläder förens dom är för små. men skänt att han växer på så bra som han gör. han är ändå född 4 veckor förtidigt och la 19% under normal vikt. sist vivägde honom la han på gränsen till att ligga på normal vikt. efter ha legat på nästan -2 på kurvan så har han tagit sig bra. :)
Han vill också gå mycket mer, men de får ske på hans vilkor vill inte tvinga honom så han blir less på de. Han kan ju fortfarande inte resa sig själv han tar tag med den långa armen men de är som han får fel balans med den korta så han liksom snurrar och sätter sig på rumpan. Men de kommer säkert:) de är de ända han ligger fter med. Men sen är han väldigt före med talet enligt logopeden.han kunde lite för många ord. och att han kunde sätta ihop ord som "JAJA" de skulle man inte heller kunna.