orka

igår läste jag fröken KISSIES blogg, där hon hade varit och tagit sprutor för att bränna bort fettceller :S Den människan förstör sin kropp. Och nej som många tror att man skriver de bara för man är avundsjuk. Jag är absolut inte avundsjuk. för vém vill gå och se ut som ett vandrande lik. Jag trivs med min "kurvor" vist jag har kanske lite hull här och var. Men varför skämmas. Jag kan ta kort utan att behöva redigera allt. för jag skäms inte.

Jag har frågat jätte många killar och alla jag har frågat föredrar en tjej med lite hull framför en spinkig tjej.

Och sen hennes syn på livet, hon borde kom ut ur sin dröm värld och se hur den riktiga världen är. den riktiga världen består inte av att injecera(Stavning) sig och dricka dyra champanger 4 dagar i veckan. hahah de är också rätt roligt hon räcknar kalorier på allt hon äter sen super hon som ett svin. undrar om hon har ungått att alkoholen inte är fett fri :P

Vist hon tjänar pengar på sin blogg och är "känd" men vad händer den dagen bloggen inte funkar mer och hon ska ut i vanliga vardagslivet då kan man inte fetsta bara för det är lill-lörda. Hadde varit roligt om hon hade fått knega som en vanlig svensson en månad sen klara sig på en vanlig månadslön, för de hade hon inte klarat.

Blir så irriterad på att hon gnäller på alla andra istället för att acceptera andra för hur dom är och ser ut...
Sen hänga ut andra på sin blogg för dom varit otrogna. jag menar hon kan väl inte vara en ängel själv. bättre att sköta sitt eget liv innan man gnäller på andra..... Skulle kunna sitta här hela dagen och skriva om hur mkt jag ogillar denna person.

Men tycker inlägger har blivit allt för långt redan ;)

sjukt dåligt uppdaterat

Ja jag vet jag har blivit askass på att uppdatera. Men de har varit så mkt i skolan osv. massa uppgifter som ska bli klart tills denna veckan och det är inga små skrivningar kan jag lova. Sen Har jag mått jätte jätte dåligt och nu vet jag vad det är för fel. men inget allvarligt som tur är.

Det har hänt fler fantastiska grejor som har hänt och som kommer utvecklas mer under de närmsta veckorna så jag återkommer med det när jag fått fler klartecken på att jag får berätta vad de handlar om =)


som vanligt började jag min förmiddag med att läsa kissies blogg. där hon som vanligt skryter om allt hon lägger pengar på osv, ska bli roligt den dagen hon kommer ut ur sin bubbla och ser hur det verkliga livet går till. då kan man inte festa mitt i veckan. Jag är inte avundsjuk de minsta. Kan kvitta  om jag ahde varit en storbloggare eller bara rik ändå. för jag ahde nog inte slösat pengar på massa onödiga saker ändå. Som vem köper en pälsmössa för 6000 kr. ENligt mig så är det inte normalt utan de är mer storhets vansinne. menmen de är ju min mening

kass uppdatering

Har helt glömt bort att skriva något., men de har inte hänt så mkt massa skol arbete som ska göras osv så man hinner inte så mkt annat.

Ska i allafall snart bege mig till affären och handla inför middagen idag min älskling beställde gulaschsoppa idag så de ska de göras idag =) Gott med soppa nu när det har börjat bli så kallt ute..