för driva tiden

vaknade för en stund sen och inte lönt att somna om då jag ska ta sista natt medicinen om 1 timme. så tänkte skriva lite här om hur allt ligger till. Och tänker någon lägga en elak kommentar om vårt barns utseende så ber jag er att låta bli. För ingen människa är perfekt.

Idag gjorde vi som sagt planerat kejsarsnitt. Gick hur bra som helst man kände allt som gjorde fick en bedövning i ryggen som tog bort att de gjorde ont men man hade endå känsel. Krille var den som var mest nervös av oss båda:) Han trodde han skulle svimma osv. Fast ikke han skötte sig hur bra som helst och tog hand om sin son medans jag blev ihop sydd och körd på observation. Men allt gick som de skulle förlora knappt ngt blod och hjärta blodtryck och allt var normalt under hela ingreppet.

Nu till de viktiga vår ögonsten kl 14:13 drog dom ut honom från magen och när dom visa honom fick jag ett lyckorus genom hela kroppen går inte förklara. hant inte riktigt se hur Krille såg ut för han följde med läkarna ut med Benjamin. Vi viste ju att han hade läpp och gomspalt vilket vi påbörjar operationer på redan nästa vecka. men även hans arm hade en missbildning höger underarm är jätte för kort och han har bara 3 fingrar på den handen och jag kommer visa med foto sen tycker ni han ser äcklig ut eller ngt så knip igen era munnar för jag tycker han är världens sötaste. Fattar inte föräldrar som kan skämmas över sina barn. jag kan tycka att hans arm är en bagatel sak. De kunde varit något mycket värre en kromosom rubbning eller liknande. Som aldrig går att göra ngt åt. Jag menar kolla på dagens teknik vem vet om ett par år kanske de går att operera så hans arm blir normal.

Vi kommer älska honom precis som han är ska ta lite bilder på honom imon och lägga in. Hant bara träfffa honom en timme idag och ville inte slösa tiden med att fota då vi ville bara lukta titta och bara smälta att de lilla krabaten är vår:))

Och snälla ännu en gång har någon något idiotiskt att säga om detta inlägget eller om bilderna imon så ber jag er ännu en gång håll era kommentarer för er själva.


Saknar mina andra snuttar också Krille mitt allt och Diva min busa <3

31/5-2011

31/5-2011 kl 14:13 kom vår älskade prins ut:) orkar inte skriva så mkt nu men om orken är bättre imon skriver jag då ::))

Kärleken

Jag måste bara säga att jag har världens bästa sambo. Kan inte tänka mig en vardag utan honom. Han förgyller min vardag med skratt och glädje. Och små saker som man inte tänker på i vanliga fall som man tänker på nu när man sitter här själv i ett litet rum inför världens grej imon. Imon är vi inte bara vi längre Vi är Pappa och Mamma imon :) Kan slå vad om att Krille kommer bli världens bästa pappa till lilll plutten + Alla andra ungar krille skulle ha:P minst en 3-4 st:P hehe Söt är han:)

Nu brukar vi ligga och sova hemma eller ja Krille sover och jag ligger mest och tittar på honom:) Saknar hans små "mmm" ljud han gör när han sover eller hur diva ligger och trängs. Eller hur vi fjabblar om vem de är som ska släcka lampan när vi lägger oss:P Såna små saker är det som gör att vi typ alltid har de roligt tsm:) Êller att Krille inte växt ifrån kiss och bajs åldern:P Utan helt utan anledning kan kalla mig "Jävla bajstolle" Låter tramsigt och knäppt. men ska jag erkänna så är det allt de lilla jag älskar mest med honom hans tramsighet allt små löjligt han håller på med. För de är det som får mig att vara glad och må bra och som gör att jag älskar honom 24/7 365 dagar om året <3 Han är och kommer alltid vara ALLT för mig Kärleken är oändlig till honom den är som en cirkel den går bara runt och runt och tar aldrig slut<3 Älskar dig Krille
Diva vår hund och HJärtat mitt som busar :)
Min stora kärlek:)) Och min älskade Diva (sjukt att man kan sakna sin hund så mkt som jag gör ikväll)


Kom på något lebbigt innan idag när Krille var här. Imon får vi vår bebis men imon är det också 4 år sen min pappa dog. Lite läskigt bara.

Nej nu ska jag ta min tablett passa på att äta min negerboll drick upp min dricka nu innan 12 sen blir de att fasta.