exakt ett år sedan

Idag är de exakt ett år sedan jag låg och vänta på att få komma in i operations salen nu vid 8 satt dom katetern på mig sen var de bara den stora väntan kvar. Kl 13:14 den 31 maj 2011 kom äntligen vår lille prins ut. Och nu är han redan ett helt år vet inte var tiden tagit vägen den har bara sprungit iväg och liten har blivit stor <3

Nu

huvudvärk

Gick ochla mig med huvudbärk igpr ochvaknar tamejfan med den igen i morse och den vill inte riktigt ge mig sig:/

Nu är de bara 2 dagar kvar tills liten blir stor:) Vill inte att tiden ska gå så fort Rätt vad de är så börjar lilleman dagis sen rätt vad de är så ska han börja skolan. Vill att tiden går saktare. Men man kan ju inte få ha honom som bebis hela livet tyvärr ;)   och bara 6 dagar kvar till OP. en är den också överstökad. Ska bli SÅ skönt:)  

lördag

Jaha då var de redan lördag. Kollar usc och trycker i mig lite godis Benjamin nannar sen 3timmar tillbaka. Och på torsdag blir vår lille bebis 1 år :) Bara denna veckanocksåhemma måndagen den 4de blir de inskrivning i malmö på käkkirurgen och den 5de blir de operation för vår lilla prins då ska han stänga gomen. är lika vervös varje gång. inte för själva OP utan för sövningen så rädd att han inte ska vakna igen. Sen tycker man de är så jobbigt att han ska ha ont gör så ont i ens hjärta. De positiva är att efter denna Op är de lungt ett par år :) Känner mig så elak som ska låta dom göra detta mot honom. men vigör de för hans eget bästa. De kommer säkert gå bra bara sövningen jag är nervös för fast jag inte behöver han har ju varit sövd 2 ggr innan utan problem.