de var ett tagsen

ja de var ett tag sen man skrev men har inte riktigt hunnit. har inget speciellt att berätta. Idag blir de öronläkaren med lilleman. och på fredag kommer malin med familjen:)) ska äta och lite sånt:))

trött

Ja trött är precis vad jag är. Benjamin ville inte alls sova i morse från halv 4 tills 8 var han JÄTTE vaken. Och absolut inget passade. Men älskar honom ändå :)) Imon är det sovmorron för min del. de är Krilles natt/morron (skönt ska de bli) Haha låter lite taskigt men ibland måste man vara lite självisk:P Sen börjar Krille snart jobba. och då blir alla nätterna mina. Kan ju inte begära att han ska gå upp på natten och sen köra och jobba. Utan man får vara så snäll att gå upp. Men förhoppningsvis lär sig lilleman snart att sova på nätterna:)

Nej slut skrivet nu har ändå inget att skriva om:P

Dålig uppdatering

Men har inte haft ngt att skriva om, Mer än att Lilleman har varit JÄTTE gnällig. Idag har han varit SKIT jobbig. inget har passat honom. Men nu ikväll är han lugn igen. Så då hoppas vi att han är lika lugn hela natten också.

Krille har möblerat om i stora rummet också idag:)) eller ja inte möblerat om helt utan bara flyttat runder på några skåp osv som han har målat vita:))  Blev skit fint, så nu är hela rummet mycket ljusare:) Tur han är så flitig för jag hade aldrig orkat göra de haha^^

Nej dags att ta de lite lungt nu medans lilleman sover.