redan

Imorgon är de redan fredag igen var tar tiden vägen. Känns som man inte riktigt hänger med här nu. känns som de var måndag igår... Man hinner knappt gåp upp fören de är dags att lägga sig igen. Är kanske nu när man fått barn som tiden går så fort?! Idag blev lilleman en hel månad, vet inte riktigt var den månaden tagit vägen.. Fattar nu vad alla menar med att man ska ta vara på tiden när dom är så små. för rätt vad de är så är han ett år. går en månad fort som en vecka så borde ett år kännas som en månad typ.

Imon blir de att ha lite folk på besök grilla lite och sånt:)) Självklart är de Malin och Marcus som ska komma och grilla med oss:D 

Nej kolla lite tv innan de är dags för sängen.

en hel månad

Idag blir lilleman en hel månad. efter all stress i början när han kom ut känns det som han funnits här i typ 3-4 månader men så ligger de inte till hehe.

varit en jobbig natt Benjamin har varit gnällig och bara ligger och kryster och fiser verkar vara jobbigt för honom. Så ska prata med dom på BVC och se vad de kan vara för efter varje måltid håller han på och ta i jätte mycket fall om det kan vara maten han inte tål eller om de kan vara att de är mjölken i maten han inte tål. Då han mamma inte tål mjölk är det kanske ngt ärfligt.

Nej nu blir de städtajm behövs verkligen. Sen idag kommer Benjamins Farmor också:))

jobbigt

Ja tyvärr så måste jag säga att jag tycker varmen är jobbig. trivs bäst på våren när de är lagom varmt. Sommaren är hemsk antligen regnar de eller så blir de varmeböljor så man håller på att dö. De blir sån stickande värme jag orkar inte ens vara ute.

Nu tycker säkert alla att jag är knäpp som inte älskar vädret men så är de.:P

Idag händer inte så mkt Krille ska på bio senare ikväll så jag ska ha myskväll med Diva och Benjamin:D