skolan

Idag börjar man köksutb. tur man har barn för det kändes inte de minsta jobbigt att gå upp kl 7. Idag blir Krille hemma med Lilleman för dagis har stängt. Men imorgon är de tillbaka till vanliga rutiner eller ja att lämna Benjamin på dagis varje morgon är en ny rutin :) Men han älskar att vara där. Han har också börjat med ngt nytt nu i helgen han lägger sig på rygg sen snurrar han till magen sen till rygg sen mage osv. Han tycker de är skoj att rulla runder ;) Går gör han hela tiden nu också. På 2 veckor har han börjat gå som bara den. så nu springs de rundor och tar allt han ser på storarums bordet :P Nej dricka upp de sista kaffet innan de är dags att göra vid sig och leta upp kläder. med tanke på alla mina 5000 myggbett får jag hitta ngt som inte sitter åt. För jag är helt svullen. jävla djur som ska på mig alltid ;)

ensamt

Fy tusan vad ensamt de är när Benjamin är på dagis. Ska bli skönt att börja skolan på måndag så man slipper sitta här och glo för sig själv. Idag hade Benjamin nattat dom andra barnen han hade sjungt dom till sömn. Han är så duktig vår lilla plutt :)

Jaha

Då blev de snabba ryck skulle igentligen till örondoktorn med Benjamin i september. Men dom ringde idag och de var aldeles tvunget att de skulle göras innan operationen. så imorgonbottig kl 8 ska man vara på sjukhuset med honom och göra hörseltest. Krille var snäll och tog pappaledigt så han kunde köra. Annars hade vi fått ta bussen redan 20 över 6. Fast ensålänge vågar maninte hoppas på för mycket inför OP han lyckas säkert dra på sig ngt virus eller ngt igen.