onsdag

halva veckan har gått. känns som de har varit en lång vecka, fick för mig att de var fredag igår.Aja var på infomöte igår om utbildningen jag sökt och den verka jätte bra:) Så får hålla tummarna på att man kommer in.
Sökte också 2 jobb igår kväll som lät väldigt intressanta.

Idag när jag hämta benjamin såg jag att nästan alla utslag var borta han hade kanske 3-4 prickar kvar. idag händer inte så mycket tror vi ska ta en ordentlig städ dag. benjamin är så duktig på att damma så han kan hjälpa till hehe. Han brukar få en våtservett så står han och tvättar bordet mammas lilla hjälpreda :D

Imorgon blir de upp med tuppen ska vara på BVC kl 9 Benjamin ska få sin 1 års vaccination.Så lär bli en gnällig dag imorgon. Hans lår blir alltid så svullna efter. Blir att ge honom alvedon direkt efter när vi kommer hem. i förebyggande sist kunde vi inte röra hans ben efter vi förstod inte varför han blev ledsen när vi tog på hans ben sen såg vi att han var helt svullen. Ska bli spännande att se vad han väger också. Kanske har han slagit 9 kg strecket. verkar i alla fall som han växt en del på både längd och bredd. hinner knappt köpa kläder förens dom är för små. men skänt att han växer på så bra som han gör. han är ändå född 4 veckor förtidigt och la 19% under normal vikt. sist vivägde honom la han på gränsen till att ligga på normal vikt. efter ha legat på nästan -2 på kurvan så har han tagit sig bra. :)
Han vill också gå mycket mer, men de får ske på hans vilkor vill inte tvinga honom så han blir less på de. Han kan ju fortfarande inte resa sig själv han tar tag med den långa armen men de är som han får fel balans med den korta så han liksom snurrar och sätter sig på rumpan. Men de kommer säkert:) de är de ända han ligger fter med. Men sen är han väldigt före med talet enligt logopeden.han kunde lite för många ord. och att han kunde sätta ihop ord som "JAJA" de skulle man inte heller kunna.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: